Portfolio SIPOR

Whitepaper voor Schooljudo ‘De kracht van HiRO’

Voor Schooljudo schreef ik een whitepaper over de kracht van HiRO. HiRO is een lesmethode gericht op de sociaal-emotionele ontwikkeling van basisschool-leerlingen. Ervarend leren is de leidraad van het programma, met een stevig fundament vanuit de waarden die gelden in de judosport.

Klik hier om het whitepaper te bekijken.

Video wijkraadkandidaten voor Kaapse Kringen

Kaapse Kringen werkt samen met lokale organisaties, ondernemers en buurtgenoten om activiteiten te organiseren die mensen samenbrengen. Voor Kaapse Kringen maak ik content voor de Kaap-app (buurtapp Socie), beheer ik de social media-kanalen en voorzie de website van tekst en beeld.

Voor de wijkraadverkiezingen maakte ik video’s waarin de wijkraadkandidaten zich konden voorstellen en buurtgenoten konden oproepen om te stemmen. Dit is één van de video’s.

Artikel voor Arts en Auto Student: ‘Een vliegende start met LinkedIn’

Zichtbaar zijn, kennis vergaren, een goed netwerk opbouwen. Genoeg redenen om tijd te steken in social media, met name LinkedIn. Voor het tijdschrift Arts en Auto Student schreef ik het artikel ‘Een vliegende start met LinkedIn’.

Lees hier het artikel.

Interview Ondernemer in beeld

Voor Kaapse Kringen bdacht en maak ik de rubriek “Ondernemer in beeld’, waarin locale ondernemers aan het woord komen. Dit is één van de artikelen die ik maakte voor deze rubriek.

Lees hier het artikel.