Portfolio

Whitepaper voor Schooljudo ‘De kracht van HiRO’

HiRO is een nieuwe lesmethode gericht op de sociaal-emotionele ontwikkeling van basisschool-leerlingen. Ervarend leren is de leidraad van het programma, met een stevig fundament vanuit de waarden die gelden in de judosport.

Redactie, webredactie en socialmediamanagement Kaapse Kringen

Kaapse Kringen werkt samen met lokale organisaties, ondernemers en buurtgenoten om activiteiten te organiseren die mensen samenbrengen. Voor Kaapse Kringen maak ik content voor de Kaap-app (buurtapp Socie), beheer ik de social media-kanalen en voorzie de website van tekst en beeld.

Woensdagblogdag

Woensdagblogdag is de blog van Sylvia en Hilde. Ze kwamen elkaar tegen tijdens de opstart van een community. Na vele lunchwandelingen, werkmijlpalen en kantoorperikelen was het tijd voor een gezamenlijke blog.

Artikel voor Arts en Auto Student: ‘Een vliegende start met LinkedIn’

Zichtbaar zijn, kennis vergaren, een goed netwerk opbouwen. Genoeg redenen om tijd te steken in social media, met name LinkedIn. Het kan je een leuke stageplaats, bijbaan of opleidingsplek opleveren.

Artikel voor Arts in Spe: ‘Beter LinkedIn dan Linked Out’

LinkedIn, móet dat nu? Naast je studie, coschappen, opleidingsplek en alle activiteiten die je onderneemt voor ‘cv-building’? Moeten niet, maar handig is het zeker.