Portfolio

Communicatiespecialist Pharmeon/Uw Zorg Online

Voor Pharmeon/Uw Zorg Online houd ik me bezig met rebranding, tekstschrijven en diverse dagelijkse communicatiewerkzaamheden.

Communicatiespecialist SIPOR

Voor Stichting Islamitisch Primair Onderwijs Rijnmond houd ik me bezig met communicatiewerkzaamheden, zoals webredactie, de leesbaarheid en vindbaarheid van vacatures en het creëren van in- en externe communicatiemiddelen.

Interim community marketeer Nyenrode Business Universiteit

Voor Nyenrode schreef ik een marketingplan voor de opleidingen Bachelor in Business Administration en Master in Management. Deze plannen vertaalde ik naar operationele campagnes en acties, waaronder online en social advertising.

Adviesopdracht inrichting marketing Scildon

Adviesopdracht inrichting marketing binnen de organisatie. Werkzaamheden: interviews afnemen en uitwerken, functiebeschrijvingen opstellen, advies formuleren, presentatie maken.

UX-analyse en verbeteradvies Woningborg

Voor Woningborg deed ik een UX-analyse en stelde een verbeteradvies op voor de website Technisch ABC.

Whitepaper voor Schooljudo ‘De kracht van HiRO’

Voor Schooljudo schreef ik een whitepaper over de kracht van HiRO. HiRO is een nieuwe lesmethode gericht op de sociaal-emotionele ontwikkeling van basisschool-leerlingen. Ervarend leren is de leidraad van het programma, met een stevig fundament vanuit de waarden die gelden in de judosport.

Redactie, webredactie en socialmediamanagement Kaapse Kringen

Kaapse Kringen werkt samen met lokale organisaties, ondernemers en buurtgenoten om activiteiten te organiseren die mensen samenbrengen. Voor Kaapse Kringen maak ik content voor de Kaap-app (buurtapp Socie), beheer ik de social media-kanalen en voorzie de website van tekst en beeld. Verder maak ik deel uit van het bestuur.

Woensdagblogdag

Woensdagblogdag is de blog van Sylvia en Hilde. Ze kwamen elkaar tegen tijdens de opstart van een community. Na vele lunchwandelingen, werkmijlpalen en kantoorperikelen was het tijd voor een gezamenlijke blog.

Artikel voor Arts en Auto Student: ‘Een vliegende start met LinkedIn’

Zichtbaar zijn, kennis vergaren, een goed netwerk opbouwen. Genoeg redenen om tijd te steken in social media, met name LinkedIn. Het kan je een leuke stageplaats, bijbaan of opleidingsplek opleveren.

Artikel voor Arts in Spe: ‘Beter LinkedIn dan Linked Out’

LinkedIn, móet dat nu? Naast je studie, coschappen, opleidingsplek en alle activiteiten die je onderneemt voor ‘cv-building’? Moeten niet, maar handig is het zeker.